Corneliu

Personal Trainer
""Do my best, so that I can't blame myself for anything""

Corneliu (arata)
0760. (arata)
(arata)
(arata)
(arata)
(arata)

Facand parte din cei cu cheia la gat, am crescut printre toate sporturile, insa lucrurile au devenit serioase pe la 14 ani cand am descoperit kaiak-canoe, sportul care m-a format ca om, m-a disciplinat, m-a facut sa fiu mereu exigent cu mine, m-a invatat sa castig dar si sa pierd si sa apreciez oamenii cu adevarat muncitori.

Arata mai mult

Am gasit in sport un refugiu atunci cand eram suparat sau eram plin de furie. Tot el m-a facut sa rad, sa plang, sa urlu de durere dar si sa cant de bucurie.
Vreau sa te fac sa intelegi ca a face sport si a te misca e un dar, un privilegiu dat corpului nostru, nu o povara. Nu e despre a fi cel mai bun din lume sau a avea cel mai tare corp. E despre altceva…e despre a fi tu mai bun si mai puternic decat erai ieri, e despre stima si self-confidence-ul pe care reuseste sa ti-l ofere, e despre calitatea vietii pe care o ai. Si vei vedea ca asa e, si tu si cei din jurul tau. Stiu sigur ca frumusetea, dar mai ales sanatatea vine din interior. Iar un corp hranit si antrenat inteligent iti v-a oferi acea calitate a vietii despre care iti vorbesc.
Sunt genul de antrenor care te motiveza sa-ti depasesti limitele de confort si sa accepti cu placere provocari noi pentru atingerea obiectivelor cu care ai intrat in sala de fitness. De vreo 10 ani incoace, m-am apucat de tot felul de sporturi extreme, asta simt sa fac, asta ma face sa traiesc…tu poate iubesti alte activitati, dar te intreb asa: WHAT’S ON YOUR BUCKET LIST AND HOW MANY OF THEM YOU ARLEADY ACHIEVED?

Arata mai putin

Acreditari/ Medalii
Antrenor personal acreditat din 2014
Instructor TRX Suspension Training acreditat
Certificare Metabolic Effect prin Move On Fitness Education

Aria de expertiza
Programe pentru hipertrofie musculara;
Programe pentru scadere in greutate si tonifiere;
Antrenamente functionale;
Programe de antrenament cardio;
Programe de antrenament de tip circuit.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Corneliu”