Adrian

Personal Trainer
"Pentru a obtine ceea ce altii nu au, va trebui sa faci ceea ce altii nu fac."

Adrian(arata)
0721. (arata)
(arata)
(arata)
(arata)
(arata)

Sunt Adrian Dragomir, instructor de fitness, personal trainer si bulgarian bags.
Experienta mea este sustinuta de o serie de atestari oficiale in domeniu, obtinute in cadrul unor cluburi specializate: ♦ Instructor Fitness & Personal Trainer (International) – Pregatire Completa in Cardio-Fitness, Culturism si Antrenament Functional ♦Bulgarian Bag Trainer International – Club Move On
Dintotdeauna am fost pasionat de sport si competitie, iubind miscarea si considerand ca ea trebuie sa faca parte din viata oricui, indiferent de varsta.

Arata mai mult

Miscarea inseamna sanatate; acesta e un lucru pe care il cred cu tarie! Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din acesta o meserie frumoasa, distractiva, in care pun intotdeauna multa pasiune. Am lucrat de-a lungul timpului cu zeci de persoane atat ca sportiv, cat si ca trainer personal.
Fara motivatie, perseverenta si o viata sanatoasa, nimeni nu reuseste sa-si atinga scopul propus, fie el de tonifiere, scadere sau crestere in greutate. Prin suportul care il acord in programele de modelare corporala personalizate, voi fi tot timpul aproape de tine, pentru a te ajuta sa iti definesti forma fizica mult dorita si un stil de viata sanatos.

Arata mai putin

Acreditari/ Medalii
Instructor Fitness & Personal Trainer (International) – Pregatire Completa in Cardio-Fitness, Culturism si Antrenament Functional
Bulgarian Bag Trainer International – Club Move On

Aria de expertiza
Crestere masa musculara
Cardio
Slabire,
Tonifiere

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Adrian”